3 værelses lejlighed i Hobro

Faciliteter

Areal
72m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
158 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vester Altan
Forbrug:

1.000 kr/md

Depositum:

15.090 kr

Leje per måned:

5.030 Kr/md

Stueetagen i et tidligere 1-families hus på Vester Altan med udsigt mod Fyrkat. Lejligheden indeholder spisekøkken, stue, 2 værelser og lille badeværelse Der er fælles indgang, vaskekælder og have med lejeren på 1.sal. Lejerne passer haven i fællesskab.

Stor lejlighed på 72 m2 til leje 9500 Hobro

På Vester Altan finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 72 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Vester Altan i 9500

Husleje
Huslejen for denne bolig på Vester Altan ligger på 5.030 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 15.090 kr.

Andre lejeboliger i 9500 Hobro

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 9500 Hobro? Du kan i øjeblikket finde 71 lejemål i Hobro netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.