3 værelses lejlighed i Hobro

Faciliteter

Areal
124m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
109 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Adelgade
Forbrug:

1.100 kr/md

Depositum:

16.500 kr

Leje per måned:

5.500 Kr/md

Rummelig 2½ værelses lejlighed på gågaden i Hobro. Der er udsigt til Mariager Fjord og adgang til fælles have.Mulighed for etablering af ekstra værelse-Stor depotrum i gården.

Stor lejlighed på 124 m2 til leje 9500 Hobro

På Adelgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 124 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Adelgade i 9500

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Adelgade ligger på 5.500 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 16.500 kr.

Andre lejeboliger i 9500 Hobro

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 9500 Hobro? I øjeblikket finder du 71 lejeboliger i 9500 Hobro her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.