3 værelses lejlighed i Hobro

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Adelgade
Forbrug:

1.200 kr/md

Depositum:

17.070 kr

Leje per måned:

5.690 Kr/md

Flot lejlighed med central beliggenhed ved gågade, bus og tog. Stor tagterrasse på 25 m2. Lækkert Invita-køkken, 2 sammenhængende stuer, 1 soveværelse og badeværelse.

Stor lejlighed på 100 m2 til leje 9500 Hobro

På Adelgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 100 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Adelgade i 9500

Husleje
Huslejen for denne bolig på Adelgade  ligger på 5.690 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 17.070 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 9500 Hobro

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9500 Hobro? I øjeblikket finder du 71 lejeboliger i 9500 Hobro her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.