3 værelses lejlighed i Horsens

Faciliteter

Areal
78m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Langmarksvej
Forbrug:

800 kr/md

Depositum:

25.600 kr

Leje per måned:

6.400 Kr/md

Lejlighed med laminat gulve og hvide glatte døre. Køkken med opvaskemaskine, komfur, emhætte og køle/fryseskab. Badeværelse med bruse niche, gulvvarme og klinker. Altan gang på bagsiden af bygningen. Ejendommen er forsynet med elevator. Fantastisk udsigt. Fælles vaskeri og eget depotrum. Stor fælles p-plads.

Stor lejlighed på 78 m2 til leje 8700 Horsens

På Langmarksvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 78 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Langmarksvej i 8700

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Langmarksvej er 6.400 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 25.600 kr.

Andre lejeboliger i 8700 Horsens

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8700 Horsens? Du kan i øjeblikket finde 223 boliger til leje i Horsens netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.