3 værelses lejlighed i Horsens

Faciliteter

Areal
101m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Skolegården
Forbrug:

900 kr/md

Depositum:

30.800 kr

Leje per måned:

7.700 Kr/md

Lejlighed med laminat gulve og hvide glatte døre. Køkken med opvaskemaskine, komfur, emhætte og køle/fryseskab. Badeværelse med bruse niche, gulvvarme og klinker. Fælles altan og porttelefon. Ejendommen er forsynet med elevator. 1 stk. p-plads. Fælles vaskeri og eget depotrum. Ligger 30 meter fra gågade og indkøb.

Stor lejlighed på 101 m2 til leje 8700 Horsens

På Skolegården finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 101 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Skolegården i 8700

Husleje
Du skal betale 7.700 kr. om måneden for dette lejemål på Skolegården.
Depositum
Du skal lægge 30.800 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8700 Horsens

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8700 Horsens? I øjeblikket finder du 223 lejeboliger i 8700 Horsens her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.