3 værelses lejlighed i Horsens

Faciliteter

Areal
110m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Skolegården
Forbrug:

900 kr/md

Depositum:

32.400 kr

Leje per måned:

8.100 Kr/md

Lejlighed med laminat gulve og hvide glatte døre. Køkken med opvaskemaskine, komfur, emhætte og køle/fryseskab. Badeværelse med bruse niche, gulvvarme og klinker. Fælles altan og porttelefon. Ejendommen er forsynet med elevator. Antenne kan tilvælges. Fælles vaskeri og eget depotrum. Stor fælles p-plads.

Stor lejlighed på 110 m2 til leje 8700 Horsens

På Skolegården finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 110 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Skolegården i 8700

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Skolegården  ligger på 8.100 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 32.400 kr.

Andre lejemål i 8700 Horsens

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8700 Horsens? I øjeblikket kan du finde 223 lejeboliger i 8700 Horsens her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.