3 værelses lejlighed i Horsens

Faciliteter

Areal
110m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Skolegården
Forbrug:

900 kr/md

Depositum:

32.400 kr

Leje per måned:

8.100 Kr/md

Lejlighed med laminat gulve og hvide glatte døre. Køkken med opvaskemaskine, komfur, emhætte og køle/fryseskab. Badeværelse med bruse niche, gulvvarme og klinker. Fælles altan og porttelefon. Ejendommen er forsynet med elevator. Lejligheden er ca. 3 år gammel. Fælles vaskeri og eget depotrum. Stor fælles p-plads.

Stor lejlighed på 110 m2 til leje 8700 Horsens

På Skolegården finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 110 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Skolegården i 8700

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Skolegården ligger på 8.100 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 32.400 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8700 Horsens

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8700 Horsens? Du kan i øjeblikket finde 223 boliger til leje i Horsens netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.