3 værelses lejlighed i Horsens

Faciliteter

Areal
67m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Stjernholmsgade
Forudbetalt leje:

7.312 kr

Depositum:

17.688 kr

Leje per måned:

5.896 Kr/md

Fuldstændig energirigtig moderniseret - køkken/alrum, bad, vinduer m. 3-lags lavenergiruder mm. Dørtelefon Stor sydvendt altan. Hyggeligt gård- og haveanlæg. Ejendommen er gammel, men præsentabel og moderniseret, beliggende i et gammelt kvarter med sjæl! 10 min. gang til gågaden og indkøb. TV-pakke aftales med Horsens Fællesantenne Forening. Lejligheden er ikke delevenlig.

Stor lejlighed på 67 m2 til leje 8700 Horsens

På Stjernholmsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 67 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Stjernholmsgade i 8700

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Stjernholmsgade er 5.896 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 17.688 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-02-14.

Andre lejemål i 8700 Horsens

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8700 Horsens? I øjeblikket finder du 223 lejeboliger i 8700 Horsens her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.