3 værelses lejlighed i Horsens

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Langmarksvej
Forbrug:

800 kr/md

Depositum:

24.800 kr

Leje per måned:

6.200 Kr/md

Lejlighed med laminat gulve og hvide glatte døre. HTH Køkken med opvaskemaskine, komfur, emhætte og køle-/fryseskab. Altan gang på bagsiden af bygningen. Badeværelse med bruse niche, gulvvarme og klinker. Ejendommen er forsynet med elevator. Genvex anlæg (ventilation) gluvvarme i hele lejligheden. Fri fælles vaskeri og eget depotrum. Stor fælles p-plads.

Stor lejlighed på 75 m2 til leje 8700 Horsens

På Langmarksvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 75 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Langmarksvej i 8700

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Langmarksvej er 6.200 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 24.800 kr.

Andre lejeboliger i 8700 Horsens

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8700 Horsens? I øjeblikket finder du 223 lejeboliger i 8700 Horsens her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.