3 værelses lejlighed i Kjellerup

Faciliteter

Areal
103m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.155 kr/md

Depositum:

36.962 kr

Leje per måned:

5.951 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Boligerne er beliggende på Vestergade 23 A, 2. 1-12 og Fuglemosevej 1C-D. Nyrenoveret bebyggelse med gode og velindrettede lejligheder. Flere af boligerne har rigtig fin udsigt. Den ligger tæt på Kjellerup bymidte, som byder på et aktivt handelsmiljø. Der er både skole, daginstitutioner og gode idrætsfaciliteter i byen samt kort afstand til offentligt transportmiddel. Der er elevator i bebyggelsen.

Stor lejlighed på 103 m2 til leje 8620 Kjellerup

På Vestergade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 103 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Vestergade  i 8620

Husleje
Du skal betale 5.951 kr. om måneden for denne bolig på Vestergade .
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 36.962 kr.

Andre lejeboliger i 8620 Kjellerup

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8620 Kjellerup? Du kan i øjeblikket finde 18 boliger til leje i Kjellerup netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.