3 værelses lejlighed i Kjellerup

Faciliteter

Areal
105m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
92 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vestergade
Forbrug:

1.100 kr/md

Depositum:

19.050 kr

Leje per måned:

6.350 Kr/md

Dejlig lys ny opført 3 værelses lejlighed med altan. Indeholder: Entre, et værelse, køkken og stue i et. Nyt køkken fra Tvis med komfur, emhætte, køleskab med fryser samt en opvaskemaskine. Soveværelse med skabe, badeværelse med bruser og mulighed for egen vaskemaskine. Der er trægulve over alt. Vask og parkerings muligheder. Lejligheden er til leje nu.

Stor lejlighed på 105 m2 til leje 8620 Kjellerup

På Vestergade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 105 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Vestergade i 8620

Husleje
Huslejen for denne bolig på Vestergade ligger på 6.350 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 19.050 kr.

Andre lejemål i 8620 Kjellerup

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8620 Kjellerup? I øjeblikket kan du finde 18 lejeboliger i 8620 Kjellerup her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.