3 - værelses lejlighed I København K

Faciliteter

Areal
104m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Leje per måned:

17.995 Kr/md

3 - værelses lejlighed I København K/nKom til åbent hus i de fine lejligheder vi har ved Nytorv/Nygade på strøget:   Onsdag d. 28/07 kl. 15.00 Onsdag d. 04/08 kl. 15.00   Mødestedet: Nytorv 3 i porten (lige overfor retten)   Nu udbydes disse flotte og nyistandsatte lejemål midt i hjertet af City - i en pæn og mondæn ejendom, der er placeret på hjørnet af Strøget og Nytorv. Ejendommen, der er særdeles velbeliggende byder på flotte opgange med elevator, dørtelefon, baggård med cykelparkering og pæne affaldsordning. Lejlighederne er lyse og moderne, og netop istandsat. Du kommer til at bo tæt på alle hverdagens bekvemmeligheder i moderne men også mondæne rammer.

Stor lejlighed på 104 m2 til leje 1450 København K

På Nygade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 104 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Nygade i 1450

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Nygade er 17.995 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 1450 København K

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 1450 København K? Du kan i øjeblikket finde 174 lejemål i København K netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.