3 værelses lejlighed i København K

Faciliteter

Areal
92m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

500 kr/md

Leje per måned:

15.900 Kr/md

Lejemålet er centralt beliggende midt i Nyhavn med gåafstand til Metro på Kgs. Nytorv, shopping og Skuespilhuset. (IKKE BOLIG)

Stor lejlighed på 92 m2 til leje 1051 København K

På Nyhavn finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 92 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Nyhavn i 1051

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Nyhavn er 15.900 kr.

Andre lejeboliger i 1051 København K

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 1051 København K? Du kan i øjeblikket finde 174 lejemål i København K netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.