3 værelses lejlighed i København K

Faciliteter

Areal
125m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
45 dage siden
Udlejningsperiode
Under 12 måneder

Vej
Holbergsgade

Leje per måned:

18.000 Kr/md

Stor lejlighed på 125 m2 til leje 1057 København K

På Holbergsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 125 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Holbergsgade i 1057

Husleje
Huslejen for denne bolig på Holbergsgade ligger på 18.000 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-02-15.

Andre lejemål i 1057 København K

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 1057 København K? Du kan i øjeblikket finde 174 boliger til leje i København K netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.