3 værelses lejlighed i København Ø

Faciliteter

Areal
135m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Under 12 måneder

Forbrug:

2.100 kr/md

Leje per måned:

25.000 Kr/md

Stor lejlighed på 135 m2 til leje 2100 København Ø

På (RESERVERET) Wiedeweltsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 135 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på (RESERVERET) Wiedeweltsgade i 2100

Husleje
Du skal betale 25.000 kr. om måneden for denne bolig på (RESERVERET) Wiedeweltsgade.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 2100 København Ø

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 2100 København Ø? Du kan i øjeblikket finde 127 boliger til leje i København Ø netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.