3 værelses lejlighed i København Ø

Faciliteter

Areal
60m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
6 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Stockholmsgade
Forbrug:

1.000 kr/md

Leje per måned:

11.900 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Beskrivelse på vej

Stor lejlighed på 60 m2 til leje 2100 København Ø

På Stockholmsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 60 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Stockholmsgade i 2100

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Stockholmsgade er 11.900 kr.

Andre lejemål i 2100 København Ø

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 2100 København Ø? Du kan i øjeblikket finde 121 lejemål i København Ø netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.