3 værelses lejlighed i København S

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
35 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Strandlodsvej
Forbrug:

972 kr/md

Forudbetalt leje:

14.900 kr

Depositum:

44.700 kr

Leje per måned:

14.900 Kr/md

<p>Strandlodsvej 11b var i 43 år domicil for antikvitetsforretningen ‘Greensquare Garden’ som nu lægger navn til den nye bebyggelse, bestående af i alt 315 private udlejningsboliger, som er opført af AG Gruppen og NREP.</p><p>Greensquare Garden er opført på det nordøstlige Amager, og huser 20 almennyttige lejeboliger, mens de resterende 315 boliger, er private udlejningsboliger.</p><h3>Forskelligartede lejligheder</h3><p>Lejlighederne består af 2-4 værelser med enten egen altan eller terrasser til stuelejlighederne. Dertil er der anlagt et stort, grønt fællesområde, med masser af muligheder for leg og fællesskab for beboerne.</p><p>Til bilejerne er der anlagt en parkeringskælder, hvori der er 198 tilgængelige pladser. Greensquare Garden består af 6 bygninger.</p><h3>Alsidige Amager</h3><p>Midt mellem det grønne Kløvermarken, og det imponerede strand- og rekreative område ved Amagerstrandpark, ligger Greensquare Garden. Det resulterer i en super attraktiv beliggenhed på Amager, der især i sommermånederne byder på adskillige mulighederne for at opholde sig udendørs.</p><h3>Fine indkøbsmuligheder</h3><p>Af indkøbsmuligheder, er der blandt andet en stor dagligvarebutik længere nede ...

Stor lejlighed på 90 m2 til leje 2300 København S

På Strandlodsvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 90 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Strandlodsvej i 2300

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Strandlodsvej er 14.900 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 44.700 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-03-15.

Andre lejeboliger i 2300 København S

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 2300 København S? I øjeblikket finder du 891 lejeboliger i 2300 København S her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.