3 værelses lejlighed i København S

Faciliteter

Areal
84m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
34 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Strandlodsvej
Forbrug:

912 kr/md

Forudbetalt leje:

13.650 kr

Depositum:

40.950 kr

Leje per måned:

13.650 Kr/md

<p>Strandlodsvej 11b var i 43 år domicil for antikvitetsforretningen ‘Greensquare Garden’ som nu lægger navn til den nye bebyggelse, bestående af i alt 315 private udlejningsboliger, som er opført af AG Gruppen og NREP.</p><p>Greensquare Garden er opført på det nordøstlige Amager, og huser 20 almennyttige lejeboliger, mens de resterende 315 boliger, er private udlejningsboliger.</p><h3>Forskelligartede lejligheder</h3><p>Lejlighederne består af 2-4 værelser med enten egen altan eller terrasser til stuelejlighederne. Dertil er der anlagt et stort, grønt fællesområde, med masser af muligheder for leg og fællesskab for beboerne.</p><p>Til bilejerne er der anlagt en parkeringskælder, hvori der er 198 tilgængelige pladser. Greensquare Garden består af 6 bygninger.</p><h3>Alsidige Amager</h3><p>Midt mellem det grønne Kløvermarken, og det imponerede strand- og rekreative område ved Amagerstrandpark, ligger Greensquare Garden. Det resulterer i en super attraktiv beliggenhed på Amager, der især i sommermånederne byder på adskillige mulighederne for at opholde sig udendørs.</p><h3>Fine indkøbsmuligheder</h3><p>Af indkøbsmuligheder, er der blandt andet en stor dagligvarebutik længere nede ...

Stor lejlighed på 84 m2 til leje 2300 København S

På Strandlodsvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 84 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Strandlodsvej i 2300

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Strandlodsvej er 13.650 kr.
Depositum
Du skal lægge 40.950 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-03-15.

Andre lejeboliger i 2300 København S

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2300 København S? I øjeblikket kan du finde 891 lejeboliger i 2300 København S her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.