3 værelses lejlighed i København SV

Faciliteter

Areal
95m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.050 kr/md

Forudbetalt leje:

12.995 kr

Depositum:

38.985 kr

Leje per måned:

12.995 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

3 værelses lejlighed i København SV Velkommen til Hjortholm Hjortholm er beliggende på Sluseholmen, der med sine mange kanaler skaber et maritimt miljø.

Stor lejlighed på 95 m2 til leje 2450 København SV

På Sluseholmen finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 95 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Sluseholmen i 2450

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Sluseholmen er 12.995 kr.
Depositum
Du skal lægge 38.985 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 2450 København SV

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 2450 København SV? I øjeblikket kan du finde 433 lejeboliger i 2450 København SV her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.