3 værelses lejlighed i København V

Faciliteter

Areal
107m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
3 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Puggaardsgade

Leje per måned:

17.795 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Puggaardsgade er beliggende i hjertet af København, og ejendommen ligger derfor i ultrakort afstand fra mange af Københavns mest kendte destinationer. Glyptoteket er ejendommens nærmeste nabo, og fra adressen nås Tivolis farverige have og livet ved havnefronten på Kalvebod Brygge på under 5 minutter på gåben. Tilsvarende ligger Rådhuspladsen og Strøget under 10 minutter fra ejendommen. Det eksklusive kvarter omkring Puggaardsgade er let at komme til med både bil og offentlig transport. Bilen kan parkeres i gaden, busserne stopper rundt om hjørnet, og Hovedbanegården er blot fem minutters gåtur væk. Lejemålet har et lyst køkken-/alrum med Quooker, opvaskemaskine og flytbar køkkenø, et rummeligt badeværelse med vaskesøjle og to separate værelser. Boligen har lyse plankegulve i eg, hvilket understreger det stilbevidste udtryk i de højloftede stuer og værelser. Der er elevator i opgangen og adgang til et fælles, lukket gårdrum. Husdyr er ikke tilladt. Der er ikke parkering tilknyttet ejendommen. OBS! Billeder af lejemålet er fra en bolig med samme planløsning.

Stor lejlighed på 107 m2 til leje 1573 København V

På Puggaardsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 107 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Puggaardsgade i 1573

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Puggaardsgade er 17.795 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-02-15.

Andre lejeboliger i 1573 København V

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 1573 København V? Du kan i øjeblikket finde 107 lejeboliger i København V netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.