3 værelses lejlighed i Kolding

Faciliteter

Areal
112m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
32 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Sydbanegade
Depositum:

23.846 kr

Leje per måned:

8.789 Kr/md

Tæt på Kolding midtby i et fint byrenoveret område ligger disse store og rummelige lejligheder. Ejendommene er omgivet af et økologisk gårdmiljø. Til lejlighederne hører store fælles altaner med flot lysinfald. Boligerne ligger tæt på gode indkøbsfaciliteter, offentlig transport og byens mange tilbud.

Stor lejlighed på 112 m2 til leje 6000 Kolding

På Sydbanegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 112 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Sydbanegade i 6000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Sydbanegade er 8.789 kr.
Depositum
Du skal lægge 23.846 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 245 lejemål i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.