3 værelses lejlighed i Kolding

Faciliteter

Areal
82m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Snerlevej
Forbrug:

517 kr/md

Leje per måned:

6.101 Kr/md

Stor lejlighed på 82 m2 til leje 6000 Kolding

På Snerlevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 82 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Snerlevej i 6000

Husleje
Du skal betale 6.101 kr. om måneden for denne bolig på Snerlevej.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 245 lejeboliger i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.