3 værelses lejlighed i Kolding

Faciliteter

Areal
70m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Leje per måned:

5.995 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

3-værelses lejlighed på 70 m2 med nyere køkken og bad. Egen vaskemaskine og tørretumbler. Flot trægulv. Stor fælles terrasseareal ned til Kolding Å. Tilmeldt antenneforening med mulighed for tilkobling til bredbånd.

Stor lejlighed på 70 m2 til leje 6000 Kolding

På Rendebanen finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 70 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Rendebanen i 6000

Husleje
Du skal betale 5.995 kr. om måneden for denne bolig på Rendebanen.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket finder du 245 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.