3 værelses lejlighed i Kolding

Faciliteter

Areal
91m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
32 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Hvidtjørnevej
Depositum:

21.507 kr

Leje per måned:

7.817 Kr/md

Stor lejlighed på 91 m2 til leje 6000 Kolding

På Hvidtjørnevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 91 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Hvidtjørnevej i 6000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Hvidtjørnevej er 7.817 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 21.507 kr.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket kan du finde 245 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.