3 værelses lejlighed i Kolding

Faciliteter

Areal
113m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Låsbygade
Depositum:

43.969 kr

Leje per måned:

8.987 Kr/md

Disse moderne boliger ligger i centrum af Kolding få minutters gang fra gågaden, hvor der er rig mulighed for at nyde byens cafeliv samt gode muligheder for indkøb og shopping. Du vil komme til at bo tæt på Koldinghus, som byder på spændende udstillinger, og Slotssøen som indbyder til en flot gåtur. Bygningen ud mod Låsbygade består af 2 og 3 værelses boliger. I bygningen i gården er der 4 værelses boliger. Der hører altan til disses boliger. Til boligerne i stueetagen er der en lille have/terrasse. Der er elevator i bebyggelsen. Der er mulighed for fællesparkering i gården.

Stor lejlighed på 113 m2 til leje 6000 Kolding

På Låsbygade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 113 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Låsbygade i 6000

Husleje
Du skal betale 8.987 kr. om måneden for dette lejemål på Låsbygade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 43.969 kr.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 245 lejemål i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.