3 værelses lejlighed i Kongens Lyngby

Faciliteter

Areal
120m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Forbrug:

1.150 kr/md

Leje per måned:

19.000 Kr/md

Stor lejlighed på 120 m2 til leje 2800 Kongens Lyngby

På (RESERVERET) Elledalen finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 120 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på (RESERVERET) Elledalen i 2800

Husleje
Huslejen for denne bolig på (RESERVERET) Elledalen  ligger på 19.000 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 2800 Kongens Lyngby

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 2800 Kongens Lyngby? Du kan i øjeblikket finde 109 lejeboliger i Kongens Lyngby netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.