3 værelses lejlighed i Møldrup

Faciliteter

Areal
85m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
6 dage siden
Udlejningsperiode

Depositum:

13.748 kr

Leje per måned:

7.038 Kr/md

Dejlig stor 3. værelses lejlighed på 85 m2, beliggende på 1. sal i en villalejlighed centralt i Møldrup.Møldrup er en velfungerende landsby, med gode indkøbsmuligheder, børneinstitutioner og skole. På afdelingsmøde den 29. november 2017 blev vedtaget en helhedsplan for afdelingen. Helhedsplanen omhandler frasalg af boligerne i Borgergade i Aalestrup, nedrivning af 2 ungdomsboliger Søparken 9 i Klejtrup, nedrivning og ombygning af boligerne i Nørregade i Møldrup og diverse øvrige arbejder som renovering af installationer og opretning af belægninger og asfalt. Nedrivninger og salg skal først godkendes i Boligministeriet, og en sådan tilladelse kan godt være længe undervejs. Der forventes derfor tidligst salg/nedrivning i 2021/2022 Ved et evt. salg har køber ikke lovhjemmel til at opsige lejerne, så lejeaftalen fortsætter selvom bygningerne sælges. Det materiale, der blev godkendt på afdelingsmødet den 29. november, kan du finde på https://afd328-0.lejerbo.dk. Er du i tvivl om noget i forbindelse med ovennævnte er du naturligvis velkommen til at kontakte Lejerbo. Se nyeste beboerinfo på ovenstående link. Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan...

Stor lejlighed på 85 m2 til leje 9632 Møldrup

På Nørregade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 85 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Nørregade i 9632

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Nørregade er 7.038 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 13.748 kr.

Andre lejeboliger i 9632 Møldrup

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9632 Møldrup? I øjeblikket finder du 4 lejeboliger i 9632 Møldrup her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.