3 værelses lejlighed i Nordborg

Faciliteter

Areal
104m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
72 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Løjtertoft
Forbrug:

1.225 kr/md

Leje per måned:

5.556 Kr/md

Stor lejlighed på 104 m2 til leje 6430 Nordborg

På Løjtertoft finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 104 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Løjtertoft i 6430

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Løjtertoft er 5.556 kr.

Andre lejemål i 6430 Nordborg

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 6430 Nordborg? Du kan i øjeblikket finde 33 lejeboliger i Nordborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.