3-værelses lejlighed i Nørresundby

Faciliteter

Areal
67m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Laurits Hauges Vej

Leje per måned:

6.946 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

3-værelses lejlighed i Nørresundby/nBo lækkert med fjorden for fødderne og sol på altanen De nye lejeboliger er præget af kvalitet i design og materialer og omtanke i alle detaljer Nørresundby Havnefront ligger tæt på det rekreative område Lindholm Strandpark, hvor du kan bade fra badebroen, spille beach-volley eller løbe en tur i naturen ad stien til Lindholm Fjordpark. Er det mere byens puls, der trækker, kan du cykle eller gå ad Kulturbroen – eller Kærlighedsbroen, som den også bliver kaldt – der på få minutter fører dig til Aalborg og bylivets tilbud. Boligerne er lyse, moderne og velindrettede. Lejlighederne har massive trægulve og hvide HTH køkkener med moderne stilfulde greb. Lejlighederne har desuden flere indbyggede skabe. Alle lejligheder er fuldt udstyrede med hårde hvidevarer i køkken og bad. Der er fokus på at minimere din elregning, både af hensyn til din pengepung og miljøet. F.eks. har både opvaskemaskinen og vaskemaskinen energimærket A+++, mens køle-/fryseskabet og tørretumbleren kommer lige efter med A++. Lejlighederne har enten en stor altan eller en terrasse, hvor du kan nyde solen og udsigten. Lejlighederne varierer i størrelse, og en del af dem er også vel...

Stor lejlighed på 67 m2 til leje 9400 Nørresundby

På Laurits Hauges Vej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 67 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Laurits Hauges Vej i 9400

Husleje
Du skal betale 6.946 kr. om måneden for dette lejemål på Laurits Hauges Vej.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 9400 Nørresundby

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9400 Nørresundby? I øjeblikket kan du finde 62 lejeboliger i 9400 Nørresundby her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.