3-værelses lejlighed i Nørresundby

Faciliteter

Areal
67m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Laurits Hauges Vej

Leje per måned:

6.896 Kr/md

3-værelses lejlighed i Nørresundby/nBo lækkert med fjorden for fødderne og sol på altanen De nye lejeboliger er præget af kvalitet i design og materialer og omtanke i alle detaljer Nørresundby Havnefront ligger tæt på det rekreative område Lindholm Strandpark, hvor du kan bade fra badebroen, spille beach-volley eller løbe en tur i naturen ad stien til Lindholm Fjordpark. Er det mere byens puls, der trækker, kan du cykle eller gå ad Kulturbroen – eller Kærlighedsbroen, som den også bliver kaldt – der på få minutter fører dig til Aalborg og bylivets tilbud. Boligerne er lyse, moderne og velindrettede. Lejlighederne har massive trægulve og hvide HTH køkkener med moderne stilfulde greb. Lejlighederne har desuden flere indbyggede skabe. Alle lejligheder er fuldt udstyrede med hårde hvidevarer i køkken og bad. Der er fokus på at minimere din elregning, både af hensyn til din pengepung og miljøet. F.eks. har både opvaskemaskinen og vaskemaskinen energimærket A+++, mens køle-/fryseskabet og tørretumbleren kommer lige efter med A++. Lejlighederne har enten en stor altan eller en terrasse, hvor du kan nyde solen og udsigten. Lejlighederne varierer i størrelse, og en del af dem er og...

Stor lejlighed på 67 m2 til leje 9400 Nørresundby

På Laurits Hauges Vej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 67 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Laurits Hauges Vej i 9400

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Laurits Hauges Vej er 6.896 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 9400 Nørresundby

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9400 Nørresundby? Du kan i øjeblikket finde 62 lejemål i Nørresundby netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.