3 værelses lejlighed i Nykøbing Mors

Faciliteter

Areal
66m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Forbrug:

900 kr/md

Leje per måned:

3.975 Kr/md

Ågade 7, 2.tv. 3 værelses lejlighed, med central beliggenhed. Lejligheden indeholder entré, køkken, badeværelse, soveværelse samt to stuer, heraf den ene med skabe. Den ene af stuerne kan eventuelt benyttes til værelse.

Stor lejlighed på 66 m2 til leje 7900 Nykøbing Mors

På Ågade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 66 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Ågade i 7900

Husleje
Du skal betale 3.975 kr. om måneden for dette lejemål på Ågade.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 7900 Nykøbing Mors

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 7900 Nykøbing Mors? I øjeblikket kan du finde 43 lejeboliger i 7900 Nykøbing Mors her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.