3 værelses lejlighed i Nykøbing Mors

Faciliteter

Areal
68m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Forbrug:

700 kr/md

Leje per måned:

3.400 Kr/md

Ågade 7, 3.th. Hyggelig 3 værelses lejlighed, med central beliggenhed. Indeholder entré, 2 mindre værelser samt mindre opbevaringsrum, pænt badeværelse samt køkken i åben forbindelse med stue. Der er skråvægge i lejligheden.

Stor lejlighed på 68 m2 til leje 7900 Nykøbing Mors

På Ågade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 68 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Ågade i 7900

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Ågade  ligger på 3.400 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7900 Nykøbing Mors

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 7900 Nykøbing Mors? Du kan i øjeblikket finde 43 boliger til leje i Nykøbing Mors netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.