3-værelses lejlighed i Odense

Faciliteter

Areal
88m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Ejby Møllevej
Forbrug:

725 kr/md

Forudbetalt leje:

23.190 kr

Depositum:

46.380 kr

Leje per måned:

7.730 Kr/md

3-værelses lejlighed i Odense Dejlig lejlighed i velordnet ejendom, i det centrale Odense. Lejligheden vil fremstå nyrenoveret ved indflytning. Der er gode indkøbsmuligheder, kort afstand til Odense City, grønne områder, offentlig trafik samt letbanen har stop lige ude foran døren. Dette gør det hurtigt og nemt, at komme til Rosengårdscenteret, OUH, Odense City mv. Der er opvaskemaskine, vaske -og tørremaskine samt microovn. Udover huslejen betales der til udlejer for varme, vand og beboerrepræsentation. Beløbet figurerer under a conto forbrug. El og antenne opkræves direkte fra de pågældende forsyningsselskaber. Der er adgang til følgende: – Fælles gårdanlæg – Cykelparkering – Depotrum

Stor lejlighed på 88 m2 til leje 5220 Odense SØ

På Ejby Møllevej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 88 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Ejby Møllevej i 5220

Husleje
Du skal betale 7.730 kr. om måneden for denne bolig på Ejby Møllevej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 46.380 kr.

Andre lejemål i 5220 Odense SØ

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 5220 Odense SØ? Du kan i øjeblikket finde 29 lejemål i Odense SØ netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.