3 værelses lejlighed i Odense C

Faciliteter

Areal
81m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Nyborgvej

Leje per måned:

6.600 Kr/md

Renoveret og nyistandsat lejlighed i rolig ejendom ledig straks. Velegnet til bofællesskab. Udlejes ikke til studerende/elever, der bor alene, kun hvis I er to. A/C varme 500, a/c vand 300 + TV. Carport kan lejes. Der er ikke opvaskemaskine grundet pladsmangel (nogle billeder er af lejligheden 2 sal tv. Dep.: 3 mdrs. depositum + 2 mdrs. forudbetalt leje (sidstnævnte kan afdrages over 2 mdr.).

Stor lejlighed på 81 m2 til leje 5000 Odense C

På Nyborgvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 81 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Nyborgvej i 5000

Husleje
Du skal betale 6.600 kr. om måneden for dette lejemål på Nyborgvej.

Andre lejemål i 5000 Odense C

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 5000 Odense C? Du kan i øjeblikket finde 556 lejemål i Odense C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.