3 værelses lejlighed i Odense C

Faciliteter

Areal
68m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
17 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Absalonsgade
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

6.895 kr

Depositum:

20.685 kr

Leje per måned:

6.895 Kr/md

Hyggelig 3 værelses 3. sals - taglejlighed meget centralt i Odense. Stue , nyere køkken, soveværelse, ekstra værelse, badeværelse, fælles vaskefaciliteter i kælder samt lille gård.

Stor lejlighed på 68 m2 til leje 5000 Odense C

På Absalonsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 68 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Absalonsgade i 5000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Absalonsgade er 6.895 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 20.685 kr.

Andre lejemål i 5000 Odense C

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 5000 Odense C? Du kan i øjeblikket finde 508 boliger til leje i Odense C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.