3 værelses lejlighed i Odense M

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Jens Juels Vej
Forbrug:

0 kr/md

Depositum:

9.000 kr

Leje per måned:

3.889 Kr/md

3 værelses lejlighed i Odense M

Stor lejlighed på 75 m2 til leje 5230 Odense M

På Jens Juels Vej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 75 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Jens Juels Vej i 5230

Husleje
Huslejen for denne bolig på Jens Juels Vej ligger på 3.889 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 9.000 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-05-01.

Andre lejeboliger i 5230 Odense M

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 5230 Odense M? Du kan i øjeblikket finde 19 boliger til leje i Odense M netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.