3 værelses lejlighed i Odense V

Faciliteter

Areal
67m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

632 kr/md

Depositum:

25.500 kr

Leje per måned:

8.500 Kr/md

Stor lejlighed på 67 m2 til leje 5200 Odense V

På Gartnerbyen finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 67 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Gartnerbyen i 5200

Husleje
Huslejen for denne bolig på Gartnerbyen  ligger på 8.500 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 25.500 kr.

Andre lejemål i 5200 Odense V

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 5200 Odense V? Du kan i øjeblikket finde 111 boliger til leje i Odense V netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.