3 værelses lejlighed i Odense V

Faciliteter

Areal
93m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

907 kr/md

Depositum:

26.685 kr

Leje per måned:

8.895 Kr/md

Stor lejlighed på 93 m2 til leje 5200 Odense V

På Gartnerbyen finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 93 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Gartnerbyen i 5200

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Gartnerbyen er 8.895 kr.
Depositum
Du skal lægge 26.685 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 5200 Odense V

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 5200 Odense V? Du kan i øjeblikket finde 111 boliger til leje i Odense V netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.