3 værelses lejlighed i Odense V

Faciliteter

Areal
93m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

907 kr/md

Depositum:

26.385 kr

Leje per måned:

8.795 Kr/md

Stor lejlighed på 93 m2 til leje 5200 Odense V

På Gartnerbyen finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 93 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Gartnerbyen i 5200

Husleje
Huslejen for denne bolig på Gartnerbyen ligger på 8.795 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 26.385 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 5200 Odense V

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 5200 Odense V? Du kan i øjeblikket finde 111 boliger til leje i Odense V netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.