3 værelses lejlighed i Odense V

Faciliteter

Areal
88m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

854 kr/md

Depositum:

26.385 kr

Leje per måned:

8.795 Kr/md

Stor lejlighed på 88 m2 til leje 5200 Odense V

På Gartnerbyen finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 88 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Gartnerbyen i 5200

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Gartnerbyen er 8.795 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 26.385 kr.

Andre lejemål i 5200 Odense V

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 5200 Odense V? I øjeblikket kan du finde 111 lejeboliger i 5200 Odense V her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.