3 værelses lejlighed i Randers

Faciliteter

Areal
83m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Kereveder
Forbrug:

896 kr/md

Forudbetalt leje:

4.850 kr

Depositum:

14.550 kr

Leje per måned:

4.850 Kr/md

Dejlig og godt indrettet 3 værelses lejlighed Lejlighed med nyere køkken og badeværelse. I køkkenet er der komfur, emhætte, opvaskemaskine og kølefrys. Der er yderlig mulighed for opkobling af egen vaskemaskine. Der er trægulve i hele lejligheden. Fra stuen og værelse er der adgang til altan. Til lejligheden hører eget kælderrum og aflåst cykelkælder. Fælles vaskekælder. Det er ikke tilladt at holde husdyr. Lejligheden er delevenlig - dog er værelserne i forlængelse af hinanden. BOLIGTYPE Lejlighed STØRRELSE 83 m2 DELEVENLIG Ja LEJEPERIODE Ubegrænset DEPOSITUM Kr. 14.550 MÅNEDLIG LEJE Kr. 4.850 ETAGE 2.tv. VÆRELSE 3 HUSDYR TILLADT Nej OVERTAGELSE Snarest FORUDBETALT LEJE Kr. 4.850 ACONTO Kr. 896

Stor lejlighed på 83 m2 til leje 8900 Randers

På Kereveder finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 83 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Kereveder i 8900

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Kereveder  ligger på 5.695 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 17.085 kr.

Andre lejemål i 8900 Randers

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8900 Randers? I øjeblikket finder du 199 lejeboliger i 8900 Randers her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.