3 værelses lejlighed i Randers

Faciliteter

Areal
93m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
109 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Thorsgade
Forbrug:

900 kr/md

Depositum:

16.584 kr

Leje per måned:

5.528 Kr/md

Hyggelig 3 værelses lejlighed beliggende på 4. sal. med nyere køkken og stort badeværelse. Lejligheden er velegnet til bofællesskab.

Stor lejlighed på 93 m2 til leje 8900 Randers

På Thorsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 93 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Thorsgade i 8900

Husleje
Du skal betale 5.528 kr. om måneden for denne lejebolig på Thorsgade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 16.584 kr.

Andre lejemål i 8900 Randers

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8900 Randers? I øjeblikket finder du 204 lejeboliger i 8900 Randers her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.