3 værelses lejlighed i Randers

Faciliteter

Areal
95m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
23 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Danmarksgade
Forbrug:

600 kr/md

Depositum:

14.550 kr

Leje per måned:

4.750 Kr/md

Stor lejlighed på 95 m2 til leje 8900 Randers

På Danmarksgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 95 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Danmarksgade i 8900

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Danmarksgade er 5.605 kr.
Depositum
Du skal lægge 18.186 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8900 Randers

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8900 Randers? I øjeblikket kan du finde 204 lejeboliger i 8900 Randers her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.