3 værelses lejlighed i Randers NØ

Faciliteter

Areal
83m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
67 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Fjordgade
Forbrug:

700 kr/md

Depositum:

14.721 kr

Leje per måned:

4.495 Kr/md

Stor lejlighed på 83 m2 til leje 8930 Randers NØ

På Fjordgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 83 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Fjordgade i 8930

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Fjordgade er 4.495 kr.
Depositum
Du skal lægge 14.721 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8930 Randers NØ

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8930 Randers NØ? Du kan i øjeblikket finde 47 boliger til leje i Randers NØ netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.