3 værelses lejlighed i Randers NV

Faciliteter

Areal
68m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Rindsvej
Depositum:

9.842 kr

Leje per måned:

5.038 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Afdelingen ligger i den nordlige del af Randers ca. 2 km fra centrum med gode busforbindelser, tæt ved skole, daginstitutioner samt indkøbsmuligheder. Flere muligheder for fritidsinteresser. Byggeriet er i 2 etager fra 1956. Der er sydvendte altaner i alle boligerne. Afdelingen har dejlige grønne områder med legeplads og boldbane. Der er også i afdelingen dejlige flisebelagte områder med borde og bænke. I afdelingen er der fællesvaskeri som opkræves via huslejes efter forbrug. Der er mulighed for at leje en garage. Garager kan lejes ved opskrivning via regionskontoret. Der betales a conto-varme og vand til Lejerbo. El afregnes direkte til el-værket. Fællesantenne afregnes direkte til YouSee og lejer skal selv til- og afmelde sig. Ledige garager i afdelingen kan kun lejes af beboere i afdeling 0370 1 rums boliger i denne afdeling er reserveret til Randers Kommune. Der må ikke holdes husdyr hund/kat i bebyggelsen. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, ca...

Stor lejlighed på 68 m2 til leje 8920 Randers NV

På Rindsvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 68 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Rindsvej i 8920

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Rindsvej  ligger på 5.038 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 9.842 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8920 Randers NV

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8920 Randers NV? I øjeblikket kan du finde 40 lejeboliger i 8920 Randers NV her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.