3-værelses lejlighed i Risskov

Faciliteter

Areal
97m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Kværnloftet

Leje per måned:

10.320 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

3-værelses lejlighed i Risskov/nKværnloftet byder på 128 attraktive lejeboliger med perfekt placering i Risskov – tæt på både skov, strand og det charmerende byliv i Aarhus midtby. Lejlighederne er indrettet med store vinduespartier, og hjertet i boligen er det store, lækre køkkenalrum, hvor dagslyset i mange af dem strømmer ind fra begge sider. De fleste boliger har desuden en smuk karnap, der åbner rummet endnu mere op og fylder det med lys. Derudover byder lejlighederne på gode, store værelser og er holdt i nordisk stil med hvidmalede vægge og flotte trægulve, så du nemt kan sætte dit eget personlige præg på indretningen. Lejeboligerne fås med 2-5 værelser og henvender sig primært til unge og ældre par samt børnefamilier. Kværnloftet består af et punkthus på syv etager, to bygningsslanger og 10 rækkehuse med shedtag. Facaderne er holdt i lysegrå beton, der giver bygningerne et råt nordisk look. De organiske former skaber bløde bevægelser i et ellers hårdt materiale og tilfører en skøn livlighed til bygningernes udtryk. Uanset om du er til vinterbadning, skøn natur eller caféliv, ligger lejeboligerne i Risskov Brynet det helt rigtige sted. Riis Skov med sine hyggelige s...

Stor lejlighed på 97 m2 til leje 8240 Risskov

På Kværnloftet finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 97 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Kværnloftet i 8240

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Kværnloftet er 10.720 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8240 Risskov

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8240 Risskov? I øjeblikket finder du 250 lejeboliger i 8240 Risskov her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.