3-værelses lejlighed i Risskov Brynet, Risskov

Faciliteter

Areal
129m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Broloftet

Leje per måned:

14.500 Kr/md

3-værelses lejlighed i Risskov Brynet, Risskov/nEjendommen er opført med forskellige facader, som får byggeriet til at fremstå i elegant New Yorker-stil. Ejendommen ligger i et tidligere industrikvarter som har huset Aarhus Sporvejs garageanlæg. Området har gennem de sidste par år været igennem en stor forvandling og er efterhånden ved et være færdigbygget. Boligerne består af 2-5-værelses lejligheder i etagebyggeri samt spændende punkthuse, og henvender sig både til børnefamilier samt studerende, som ønsker delevenlige lejligheder. Der er enten terrasse eller altan til lejlighederne. Flere af lejlighederne har den smukkeste udsigt til Aarhus Bugten med kig til Mols Bjerge samt udsigt over Riis Skoven, mens andre har udsigt udover Egå med kig til Studstrup og Skødstrup.  Boligerne ligger meget attraktivt tæt på skøn natur og gode bademuligheder. I nærområdet findes skoler, indkøbscenter og diverse fritidsmuligheder. Ligeledes kan caféer og kulturen i Aarhus Midtby nås med en kort cykeltur. Der tillades ikke rygning i boligerne samt på ejendommens område. Det er tilladt at ryge på egen terrasse/altan. Du kan læse mere på www.brynet-risskov.dk

Stor lejlighed på 129 m2 til leje 8240 Risskov

På Broloftet finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 129 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Broloftet i 8240

Husleje
Huslejen for denne bolig på Broloftet ligger på 15.357 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8240 Risskov

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 8240 Risskov? Du kan i øjeblikket finde 250 lejeboliger i Risskov netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.