3 værelses lejlighed i Rødby

Faciliteter

Areal
63m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
166 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Sognefogedvænget

Leje per måned:

5.345 Kr/md

Stor lejlighed på 63 m2 til leje 4970 Rødby

På Sognefogedvænget finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 63 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Sognefogedvænget i 4970

Husleje
Du skal betale 5.345 kr. om måneden for denne lejebolig på Sognefogedvænget.

Andre lejeboliger i 4970 Rødby

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 4970 Rødby? Du kan i øjeblikket finde 16 lejeboliger i Rødby netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.