3 værelses lejlighed i Roskilde

Faciliteter

Areal
98m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Tinghusvej
Forbrug:

1.100 kr/md

Forudbetalt leje:

12.745 kr

Depositum:

38.235 kr

Leje per måned:

12.745 Kr/md

3 værelses lejlighed i Roskilde

Stor lejlighed på 98 m2 til leje 4000 Roskilde

På Tinghusvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 98 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Tinghusvej i 4000

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Tinghusvej ligger på 12.745 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 38.235 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-05-15.

Andre lejeboliger i 4000 Roskilde

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 4000 Roskilde? Du kan i øjeblikket finde 23 lejemål i Roskilde netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.