3 værelses lejlighed i Roskilde

Faciliteter

Areal
74m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.241 kr/md

Leje per måned:

6.320 Kr/md

Ringparken har en fantastisk historie. Når man gæster Ringparken fornemmer man straks den særlige atmosfære, der er i bebyggelsesområdet. Det er blandt andet én af årsagerne til, at lejlighederne er så eftertragtede. Her er varme og sjæl. Eget aktivitetsudvalg, løbehold, bankospil, zumbahold - en meget aktiv afdeling, hvor der er rig mulighed for at skabe nye relationer. Lejlighederne ligger centralt tæt på station, sygehus og naturligvis på indkøb, daginstitutioner og skoler.

Stor lejlighed på 74 m2 til leje 4000 Roskilde

På Søndre Ringvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 74 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Søndre Ringvej i 4000

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Søndre Ringvej  ligger på 6.320 kr. om måneden.

Andre lejemål i 4000 Roskilde

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 4000 Roskilde? Du kan i øjeblikket finde 20 boliger til leje i Roskilde netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.